Projecten

Wij voeren verschillende projecten uit in het verwerken van natuursteen. Hier ziet u een aantal projecten van Jan Reek natuursteen uitgelicht waarbij natuursteen op verschillende manieren word toegepast.

Heeft u vragen of ideeën en wilt u weten of dit gerealiseerd kan worden, kom bij ons langs in onze showroom en wij denken graag met u mee.

Villa natuursteen

Villa natuursteen

01-07-2014

Van februari tot en met juli 2014 is Jan Reek natuursteen werkzaam geweest aan een bijzonder project. Er is een geheel nieuwe villa gerealiseerd, welke een complete buitengevel heeft van natuursteen metselwerk. Tevens zijn alle vloeren, badkamers en grote gedeelte van de binnenwanden bekleed met natuursteen. Belangrijke en uitdagende details waren o.a. natuursteen metselwerk, ronde plinten, ronde spekbanden, natuurstenen muurstrips voegloos toegepast, zwembadranden, vloertegels gezoet etc.

De architect heeft een modern ontwerp gemaakt waarbij verschillenden soorten natuursteen zijn toegepast met diverse afwerkingen. Jan Reek natuursteen is betrokken geweest bij de detaillering en het vervaardigen van de werktekeningen om een hoogwaardig en duurzaam eindresultaat te kunnen bereiken in samenwerking met de opdrachtgever.

Zie de foto's voor het prachtige eindresultaat.