Projecten

Wij voeren verschillende projecten uit in het verwerken van natuursteen. Hier ziet u een aantal projecten van Jan Reek natuursteen uitgelicht waarbij natuursteen op verschillende manieren word toegepast.

Heeft u vragen of ideeën en wilt u weten of dit gerealiseerd kan worden, kom bij ons langs in onze showroom en wij denken graag met u mee.

Landelijke villa

Landelijke villa

01-01-2014

In 2014 heeft Jan Reek natuursteen alle natuursteen werkzaamheden uitgevoerd voor een nieuw gebouwde villa. Het betrof natuursteen vloeren, trappen, muurstrips, zwembadrand, sierornamenten, badkamers, buitenterras, muurafdekkers, gevelplinten etc.

Voor het interieur heeft de architect een speciale selectie uitgekozen van 'Crema Marfil' uit Spanje. De vloertegels van 100 x 50cm zijn in gezoete vorm toegepast in de woonkamer en in fijn gestraalde afwerking in de zwembadruimte. In de badkamers zijn handgemaakte breukstrips toegepast, waarbij alle badkamer en toiletgarnituur is massieve ronde vormen is uitgefreesd uit vlakke platen.

Voor het buiten terras is als afwerking voor waterjetten gekozen om in alle jaargetijden een goed beloopbaar terras te hebben.