Projecten

Wij voeren verschillende projecten uit in het verwerken van natuursteen. Hier ziet u een aantal projecten van Jan Reek natuursteen uitgelicht waarbij natuursteen op verschillende manieren word toegepast.

Heeft u vragen of ideeën en wilt u weten of dit gerealiseerd kan worden, kom bij ons langs in onze showroom en wij denken graag met u mee.

Jan Reek natuursteens hand @ design Miami 2015

Jan Reek natuursteens hand @ design Miami 2015

05-12-2015

Jan Reek natuursteen heeft de productie mogen doen van de ontwerpen Lex Pott. Hij staat bekend om zijn strakke, geometrische ontwerpen die toegepast worden in de woonomgeving. Galerie The Future Perfect uit New York heeft Lex Pott gevraagd voor speciale projecten om in aanmerking te komen voor één van de twee meest exclusieve designbeurzen die er zijn: Design Miami en Design Basel.

De vakmanschap in natuursteen van Jan Reek natuursteen en de speciale, kunstzinnige vormgeving van Lex Pott is samengekomen in de objecten die gemaakt zijn voor Design Miami. Met o.a. in de collectie een boekenkast opgebouwd uit 5 kleuren marmer, salontafels van ruw onbewerkt Belgisch hardsteen gecombineerd met een 'zwevend' blad.

De stand op Design Miami is mede tot stand gekomen in samenwerking met Calico Wallpaper uit New York. Zij hebben gruis van Belgisch hardsteen verwerkt in het speciale exclusieve behang.