Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen kan op heel veel manieren worden toegepast.

aanbrengen en stellen keukenbladen

aanbrengen en stellen keukenbladen

Of het nu gaat om het stellen van een keukenblad of het aanleggen van een terras, natuur-steen producten vragen om vakkundige plaatsing. Op die manier komt de schoonheid van het product het best tot zijn recht. Graag zijn wij u, bij Jan Reek natuursteen, van dienst tot aan de eindafwerking. Op die manier garanderen wij dat het product wordt geleverd zoals het bedoeld en afgesproken is.

Voor het plaatsen van uw keukenblad kijken wij naar de mogelijkheden om het blad op de juiste locatie te krijgen, ook al woont u bijvoorbeeld op de zesde etage. Voor het aanbrengen en stellen van keukenbladen maken wij gebruik van verschillende hefmaterialen en wagens om de kans op schade in het blad te reduceren en de lichamelijke belasting te minimaliseren.