Bouw & Interieur

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden voor natuursteen in de bouw. Voor zowel woningen als kantoren, grote en kleine projecten, luxueus of gericht op strakke budgetten. Het duurzame product natuursteen kan op heel veel manieren worden toegepast.

Natuursteen steenstrips toilet Jan Reek Hoorn

Badkamer en toilet

Natuursteen is een populaire keuze voor de bekleding van de badkamer. Denk aan badkamer vloer, maar ook wanden of uw badkamermeubel. Natuursteen geeft een natuurlijke, rijke uitstraling en past bij elke badkamerstijl die u toe wilt passen. Elke natuurstenen badkamer is uniek, een eigen uitstraling en karakter.

Bij het gebruik van natuursteen zullen de voordelen voor u van belang zijn. Bijvoorbeeld wanneer er een beschadiging optreed door het laten vallen van een hard voorwerp, word bij een keramische tegel de binnenkant zichtbaar (vaak grijs i.v.m. gebruik klei). Natuursteen is door en door gelijk van materiaal waardoor de beschadiging veel minder op zal vallen.

Ook is een natuurstenen vloer een goede geleider van warmte en houd het de warmte langer vast. Hierdoor is vloerverwarming een goede toepassing bij het aanleggen van uw natuurstenen vloer.

Voor ideeën en mogelijkheden bent u ten alle tijden welkom in onze showroom. Op de eerste verdieping hebben wij meerdere toepassingen in het verwerken van natuursteen in de badkamer tentoongesteld. Door de variatie in natuursteen, bewerking en verwerking is er een groot scala aan mogelijkheden. Wij denken graag met u mee in uw wensen.